Cosul meu de cumparaturi:
0 produse
Total: 0 lei


Felinare Thailandeze - Pachet S (25 b...

ACUM LA NUMAI:
325 lei

Felinare Thailandeze - Pachet M (50 b...

ACUM LA NUMAI:
590 lei

Luminarii - Pachet 50 buc Nu contin ...

ACUM LA NUMAI:
295 lei

Magic Flyer - colectia Standard 20 b...

ACUM LA NUMAI:
150 lei

Prezentarea serviciului de eliberare de fluturi vii:

Daca doriti sa oferiti momente unice in cadrul oricarui eveniment atat dumneavoastra cat si invitatilor, eliberarea de fluturi vii poate reprezenta cea mai buna solutie. Acest serviciu va sta la dispozitie pe toata perioada sezonului cald incepand cu lunile aprilie/mai si terminand cu luna octombrie.

Procedeul eliberarii fluturilor este foarte simplu, firma noastra punandu-va la dispozitite doua variante de eliberare: individuala sau in masa. Eliberarea individuala se face din plicuri sau piramide de hartie de catre fiecare invitat in parte, eliberarea in masa presupune mai mult de 50 de fluturi care isi vor lua zborul dintr-un decor pregatit. Orice varianta ati alege exista mai multe pachete deja configurate din care va puteti alege, sau va puteti crea dumneavoastra o varianta care credeti ca vi se potriveste. Ambalajele pot fi personalizate dupa cum hotaraste clientul.

Exista in plus fata de aceasta metoda si variatiuni care includ decorurile(microhabitate) cu fluturi vii-expunerea acestora pe timpul evenimentului si/sau eventual eliberarea la un moment prestabilit.Pentru eliberari reusite:

Temperatura, luminozitate, umiditate: acestea reprezinta conditiile esentiale pentru a obtine o eliberare reusita. Temperatura la eliberare trebuie sa fie de peste 20 de grade C, eliberarea facandu-se doar pe timp de zi, cu minim 2 ore inainte de apusul soarelui si sub nici o forma nu se va face intr-o zi ploioasa.

Pentru client seriviciul nu implica nici un fel de disconfort. Fluturii va vor fi livrati la adresa specificata in ziua si la ora hotarata. Va oferim garantia ca acestia parasesc firma in stare sanatoasa si in plus, pentru cazurile exceptionale, in care vremea ar putea da peste cap planurile va putem oferi cateva alternative.

Specii de fluturi:

Pentru eliberari in natura speciile de fluturi pe care vi le oferim sunt urmatoarele:

Coada Randunicii
Ochi de Paun
Fluturi Albi
Vanessa Cardui

Toate speciile sunt autohtone si nedaunatoare.